TV-ohjelmatTietovisatVaihtoautotViihdeHoroskooppiBlogitReseptit

Sanan numera käännös ruotsi-suomi

  • nykyisin
    Tiedän, että yksi puolueryhmä on nykyisin sitä vastaan. Jag vet att en av grupperna numera är emot detta.Riskirahastot ostavat nykyisin yrityksiä omaisuutena. Hedgefonder köper upp företag som tillgångar numera.Tämä koskee nykyisin kuuluisaa KEDOhanketta Koreassa. Det gäller det numera berömda projektet KEDO i Korea.
  • nykyään
    Tämä on nykyään yleisesti tunnustettu asia. Detta är numera allmänt accepterat.Kaikki tämä on nykyään selvä tosiasia, kukaan ei voi olla tietämättä siitä. Detta är numera ett uppenbart faktum, ingen kan vara omedveten om det.Nykyään kyseiset kirjanpitostandardit ovat kansainvälisiä. Numera är dessa redovisningsstandarder internationella.
  • nyttemmin
    Nyttemmin päätetyn Bosnia-Hertsegovinan demokratiarahasto tulisi myös olla tässä apuna. Här kan den få hjälp av den numera beslutade stiftelsen för demokratin i BosnienHercegovina.Tietääkseni hän asuu nyttemmin ulkomailla.

Synonyymit

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja