TietovisatReseptitHoroskooppiBlogitTV-ohjelmatVaihtoautotViihde

Sanan nuvarande käännös ruotsi-suomi

  • nykyinen
    Nykyinen järjestelmä ei toimi. Det nuvarande systemet fungerar inte.Nykyinen kahtiajako perustuu terveyteen. Den nuvarande skiljelinjen handlar om hälsa.Nykyinen kriisi on kuitenkin erittäin syvä. Den nuvarande krisen är emellertid mycket djup.
  • tämänhetkinen
    Mikä on Portugalin tämänhetkinen tilanne? Hur ser Portugals nuvarande situation ut?Sen tämänhetkinen tila täytyy asettaa kyseenalaiseksi. Den nuvarande situationen för den inre marknaden måste kunna ifrågasättas.Tämänhetkinen versio on järkevä sovitteluratkaisu. Den nuvarande versionen är en förnuftig kompromiss.
  • ajankohtainen
    Mietintöni on toimenpiteenä ajankohtainen, sillä siinä saatetaan ajan tasalle nykyinen direktiivi, joka on peräisin vuodelta 2001. Mitt betänkande är en läglig åtgärd som uppdaterar det nuvarande EU-direktivet från 2001.Tällaisissa sitovissa kansallisissa ohjelmissa on kuitenkin otettava huomioon ajankohtainen tilanne sekä kansalliset ja alueelliset ohjelmat. När det gäller de här bindande nationella programmen måste man dock ta hänsyn till den nuvarande situationen och till nationella och regionala åtgärdsprogram.Pelkään, että se on nykytilanteessa tosiaankin hyvin ajankohtainen asiakokonaisuus ja että se on sitä varmasti myös tulevaisuudessa. Jag är rädd för att det i det nuvarande läget mycket riktigt är ett mycket aktuellt ärende och att det absolut kommer att förbli så under den närmaste tiden.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja