TietovisatVaihtoautotTV-ohjelmatViihdeHoroskooppiReseptitBlogit

Sanan obetydlig käännös ruotsi-suomi

  • vähäpätöinenHuumausaineiden käytön ehkäisyn merkityksen on komissiossa samalla määrä heikentyä siten, että se on vastedes enää vain vähäpätöinen terveydenhoitoon liittyvä aihe. Samtidigt kommer förebyggandet endast att ha en obetydlig roll i kommissionen som en hälsofråga av mindre vikt.Todennäköisesti meidän ei myöskään tarvitse vakuutella kenellekään, että Maailmanpankin rooli kehitysmaiden energia-asioissa on kaikkea muuta kuin vähäpätöinen. Antagligen behöver vi inte heller övertyga någon om att Världsbanken har en långt ifrån obetydlig roll när det gäller energifrågor i utvecklingsländerna.Tämä ei ole vähäpätöinen asia, minkä ovat osoittaneet Euroopan unionin karjanhoitoalan aiemmat kriisit, kuten siipikarja-alan dioksiinikriisi ja BSE-kriisi. Denna faktor är inte obetydlig, vilket vi vet från tidigare kriser i Europeiska unionens boskapssektor, såsom dioxin hos fjäderfän och bovin spongiform encefalopati.
  • mitätönSveitsi ei ole myöskään mitätön kauppakumppani. 80 prosenttia Sveitsin viennistä suuntautuu EU:hun, ja se on EU:n neljänneksi tärkein kauppakumppani. Inte heller är Schweiz en obetydlig handelspartner. Åttio procent av den schweiziska exporten går nämligen till EU, och EU är landets fjärde största handelspartner.Havaitsemamme vaihtelu oli mitätöntä.Kaksivuotiaiden lasten keskenään tekemä sopimus on mitätön, koska he ovat oikeustoimikelvottomia.
  • merkityksetönKysymys lakiasiain neuvostosta ei ole merkityksetön. Frågan om ett lagstiftande råd är inte helt obetydlig.98 miljoonaa euroa ei ole Etelä-Afrikan näkökulmasta merkityksetön summa. 98 miljoner euro är ingen obetydlig summa pengar i ett sydafrikanskt sammanhang.Baku-Tbilisi-Ceyhan-öljyputkikaan ei ole tässä asiassa merkityksetön. Oljeledningen Baku-Tbilisi-Ceyhan är alltså inte obetydlig i sammanhanget.
  • samantekevä
  • vähäinen heikko pintapuolinen välitön

Esimerkit

  • Bråket handlade om en obetydlig småsak.
  • Bidraget från det fjärde batteriet är obetydligt.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja