ReseptitTV-ohjelmatNauris.fiBlogitVaihtoautotTietovisatHoroskooppi

Sanan onödig käännös ruotsi-suomi

 • tarpeeton
  Kyseinen määräys on täysin tarpeeton. Det är en fullständigt onödig bestämmelse.Tämä on tarpeeton ja haitallinen toimenpide. Detta är en onödig och skadlig åtgärd.Tämä työjärjestyksen muutos on tarpeeton. Denna ändring i arbetsordningen är onödig.
 • aiheeton
  Lisäksi aiheeton yleistäminen tutkimuksessa on osaltaan lisännyt tätä kiistaa. Onödig generalisering i forskningen har dessutom bidragit till att öka kontroverserna.Tämä vahingoittaa brittien etuja, erityisesti Spalding Nutrition -nimistä yhtiötä, jonka tuotteita uhkaa aivan aiheeton kielto. Detta skadar de brittiska intressena, och i synnerhet ett företag vid namn Spalding Nutrition som hotas av en helt onödig bannlysning.
 • perusteeton
  Tämä liian byrokraattinen ja liikaa sääntelevä ehdotus ei näyttäisi millään tavoin parantavan liikenneturvallisuustilastoja, minkä vuoksi se on mielestäni jälleen yksi tarpeeton ja perusteeton säädös. Detta överdrivet byråkratiska och reglerande förslag verkar ha till syfte att förbättra trafiksäkerhetsstatistiken, och därför betraktar jag det som ytterligare en onödig och omotiverad lagstiftning.
 • turha
  Minusta kyseinen toimenpide on turha. Jag anser att det här är en onödig åtgärd.Kyse on ehdotuksesta, johon liittyy turha kielteinen puoli. Det är ett förslag med onödig slagsida.Piittaamattomuus ja turha riskien otto on minimoitava. Apati och onödig risktagning måste minimeras.

Esimerkit

 • Det sista avsnittet var onödigt – man lärde sig inget nytt av det.
 • Det kan tyckas onödigt att spela musik för en döv person.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja