HoroskooppiVaihtoautotViihdeReseptitTietovisatBlogitTV-ohjelmat

Sanan ovillkorligen käännös ruotsi-suomi

  • ehdottomasti
    Samoja toimia on sovellettava ehdottomasti renkaiden turvallisuuden parantamisessa. Detta måste också ovillkorligen gälla för däcksäkerheten.Meidän on ehdottomasti tehtävä tämä seuraavalla WTO: n kierroksella. Detta måste vi ovillkorligen göra vid en ny WTO-runda.Kioton pöytäkirja on ehdottomasti keskeinen kysymys Göteborgissa. Kyotoprotokollet är ovillkorligen en central fråga i Göteborg.
  • välttämättä
    Kaksinkertaisen merkinnän ei kuitenkaan välttämättä tarvitse johtaakaan hintojen nousuun. Den dubbla märkningen måste emellertid inte heller ovillkorligen leda till fördyringar.Nämä uudet moottorit, kuten esimerkiksi suorasuihkutusmoottorit, tarvitsevat aivan välttämättä näitä rikittömiä polttoaineita. Dessa nya motorer, t.ex. direktinsprutningsmotorer, kräver ovillkorligen dessa svavelfria bränslen.Tämä osoittaa jälleen kerran, että edes hinta ei ole välttämättä ratkaiseva tekijä ja että halvin ei ole aina paras. Det visar än en gång att frågan om priset inte är ovillkorligen avgörande, att det billigaste inte alltid är det bästa.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja