TV-ohjelmatVaihtoautotHoroskooppiBlogitReseptitTietovisatViihde

Sanan på egen hand käännös ruotsi-suomi

  • itse
    Me voimme tehdä sen itse ja vain itse, ja meidän on se tehtävä mahdollisimman nopeasti. Vi kan göra det på egen hand och endast på egen hand, och vi måste göra det så snabbt som möjligt.Olemme itse luoneet tällaiset kriisit, ihan itse. Vi har skapat dessa kriser själva - helt på egen hand.Ette voi vain päättää sitä itse. Ni kan inte bara bestämma det på egen hand.
  • itsekseen
    Tarkoitan tässä Saksan tekemiä virheitä, kun se kieltäytyi komission tarjoamasta avusta ja yritti ratkaista kriisin itsekseen. Med detta menar jag misstagen från Tysklands sida, som vägrade hjälp från kommissionen och försökte lösa krisen på egen hand.Se tarkoittaa sitä, että makrotalouden hallinta jätetään jäsenvaltioiden käsiin ja jos ongelmia esiintyy, valtiot jätetään selvittämään ne itsekseen. Detta innebär att makroekonomisk styrning hamnar i nationella händer, och om det blir problem måste länderna lösa dessa på egen hand.Lissabonin strategia ei perustu sellaiseen olettamukseen, että paras markkinatalous olisi markkinatalous, jonka annetaan kehittyä itsekseen äärimmäisen vapaiden markkinaehtojen mukaisesti. Lissabonstrategin bygger inte på antagandet att den bästa marknadsekonomin är en som man låter utvecklas helt på egen hand enligt radikala idéer om en helt oreglerad marknad.
  • yksin
    Kukaan meistä ei pysty tähän yksin. Ingen av oss klarar sig på egen hand.En kuitenkaan kykene osoittamaan tätä yksin. Jag kan inte göra denna bevisning på egen hand.Komissio ei voi tehokkaasti yksin taistella väärinkäytöksiä petoksia vastaan. Kommissionen kan inte bekämpa fusk och bedrägerier effektivt på egen hand.

Esimerkit

  • Genom insemination är det möjligt att skaffa barn på egen hand.

Haussa juuri nyt

tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja