VaihtoautotTV-ohjelmatHoroskooppiViihdeReseptitBlogitTietovisat

Sanan personal käännös ruotsi-suomi

  • henkilökuntaVeturinkuljettajat ja muu henkilökunta on koulutettava asianmukaisesti. Lokförare och annan personal måste få en ordentlig utbildning.Hyväksymisen piiriin on otettava veturinkuljettajien lisäksi myös muu henkilökunta. Inte bara lokförare, utan även annan personal måste omfattas.Hankkeiden ja komission koko henkilökunta on evakuoitu. All projektpersonal och kommissionens personal har evakuerats.
  • henkilöstöEurofoundin talousarvio on kasvanut 39 prosenttia ja henkilöstö 46 prosenttia. Eurofound har ökat sin budget med 39 procent och sin personal med 46 procent.Komission säännöstössä todetaan, ettei henkilöstö saa toimia oman etunsa mukaisesti. Kommissionens kodex säger att personalen inte får vara motiverad av personliga intressen.On oleellista, että Euroopan parlamentin jäsenillä on käytettävissään tähän työhön tarvittava henkilöstö. Det är absolut avgörande att Europaparlamentets ledamöter har den personal som behövs för att utföra detta arbete på det sätt som krävs.
  • tarjoilija

Esimerkit

  • Vi har 150 personer i personalen.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja