ReseptitTV-ohjelmatViihdeBlogitVaihtoautotHoroskooppiTietovisat

Sanan privat käännös ruotsi-suomi

  • yksityinenJulkinen ja yksityinen rahoitus on välttämätöntä. Offentlig och privat finansiering krävs.Gazprom ei ole yksityinen yritys. Gazprom är inte ett privat företag.Myös yksityinen pääoma on huvennut. Det privata kapitalet har alltså sinat.
  • henkilökohtainenOliko hänen suhteensa Spiro Latsisiin tosiaan puhtaasti henkilökohtainen? Var relationen till Spiros Latsis verkligen endast av privat karaktär?Tämä mietintö koskee aihetta, joka on henkilökohtainen ja arkaluonteinen monille naisille, joille on tehty rintaimplanttileikkaus joko esteettisistä tai lääketieteellisistä syistä. . Detta betänkande berör ett privat och känsligt ämne för många kvinnor, som antingen av estetiska eller medicinska skäl har låtit operera in bröstimplantat.henkilökohtainen kutsu
  • yksityinen yksityis-
  • yksityisestiOsa palveluista voidaan tarjota yksityisesti. Man kan privat bjuda ut en del av den.Olen tehnyt näin sekä julkisesti että yksityisesti. Detta har jag gjort både offentligt och privat.Olen sanonut tämän teille sekä julkisesti että yksityisesti. Jag har sagt detta offentligt och privat.

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja