TietovisatTV-ohjelmatVaihtoautotReseptitViihdeHoroskooppiBlogit

Sanan problem käännös ruotsi-suomi

  • ongelmaTodellinen ongelma on sosiaalinen ongelma. Det verkliga problemet är socialt.Albanian ongelma on eurooppalainen ongelma. Albaniens problem är ett Europeiskt problem.Poliittinen ongelma on sitten aivan toinen ongelma. Det politiska problemet är ett annat problem.
  • hankaluusNimenomaan tämä on tällaisen epätyypillisen ja epämääräisen järjestelmän hankaluus: se aiheuttaa jatkuvasti ongelmia ja ärtymystä. Det är svårigheten med en sådan atypisk, avvikande konstruktion: det kommer alltid att dyka upp problem och källor till irritation.Muuntogeenisiin organismeihin liittyy se hankaluus, että jos niitä käytetään laajalti, on niistä mahdotonta päästä eroon. Problemet med genetiskt modifierade organismer är att om de börjar användas allmänt kommer det att vara omöjligt att bli av med dem.Toinen jatkuva hankaluus liittyy siihen, että jäsenvaltioilla on ollut ongelmia valtavan lihaluujauhomäärän tuhoamisessa. En annan fortsatt svårighet är det problem som medlemsstaterna har med att klara av den stora volym kött- och benmjöl som måste förstöras.
  • probleemaProbleema on matemaattinen ongelma, joka on ratkaisua vailla.
  • probleemi
  • tehtäväMitä meidän on tehtävä välttääksemme näitä ongelmia? Vad kan vi göra för att undvika de här problemen?Meidän on tehtävä yhteistyötä ongelmiemme ratkaisemiseksi. Vi måste arbeta tillsammans för att övervinna våra problem.Tämän vuoksi meidän on tehtävä yhteistyötä ongelman ratkaisemiseksi. Vi måste därför samarbeta för att lösa problemet.
  • vaikeusAsian todellinen vaikeus ei ole aivan sellainen kuin Simitis sen kuvasi. Ni förstår, problemet är inte så enkelt som Simitis tror.Arvoisa puhemies, väestönkasvu on monissa maissa kehityksen vaikeus. Herr ordförande! Befolkningstillväxten är ett problem för utvecklingen i många länder.Sanaristikon vaikeus ottaa minua päähän.

Esimerkit

  • Den ökande mängden avfall är ett stort problem. Vad skall vi göra åt det?
  • Jag hade lite problem med bilen, men det ordnade sig visst.
  • Problemet med medvetandet förefaller ogreppbart.
  • Har du löst problem 1-5 i övningshäftet?

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja