TietovisatTV-ohjelmatHoroskooppiBlogitReseptitVaihtoautotViihde

Sanan punkt käännös ruotsi-suomi

 • pisteJossakin on olemassa piste, jossa virheet, kustannukset ja riskit kohtaavat. Det finns någonstans en punkt där fel, kostnader och risker möts.Yrityksien liiketulokset voivat romahtaa, jos kirjain tai piste pannaan väärään paikkaan. Företagens resultat kan rasa ifall en bokstav eller punkt placeras fel.Taloudellinen ja sosiaalinen koheesio ei ole mikään muuttumaton piste, vaan jatkuvasti muuttuva tavoite. Den ekonomiska och sociala sammanhållningen utgör inte en stabil punkt, utan ett ständigt rörligt mål.
 • kohtaTämä on arvostelua aiheuttava kohta. Detta är ytterligare en kritisk punkt.Tämä kohta on siis loppuun käsitelty. Denna punkt är alltså avslutad.Se on päätöslauselmamme 2 kohta. Detta är punkt 2 i vår resolution.
 • paikkaHaluaisimme, että 151 artiklan 4 kohtaa noudatettaisiin ja että sille annettaisiin tulevassa perustamissopimuksessa jälleen sille kuuluva paikka. Vi skulle vilja att punkt 4 i artikel 151 efterlevs och på nytt placeras på en bra plats i det kommande fördraget.On kurdikysymys, naisiin kohdistuva väkivalta on edelleen arka paikka, ja sama koskee pakkoavioliittoja ja kunniarikoksia. Vi har kurdfrågan, våldet mot kvinnor är fortfarande en öm punkt och samma sak gäller tvångsäktenskap och hedersbrott.kirjallinen. - (EN) Äänestin 20 kohtaa vastaan, koska en usko ajan olevan vielä kypsä sille, että EU:lla olisi yksi paikka Yhdistyneiden Kansakuntien turvallisuusneuvostossa. Jag röstade mot punkt 20, eftersom jag anser att tiden ännu inte är mogen för att EU ska ha en egen plats i FN:s säkerhetsråd.
 • asiakohtaTämä on yksi asiakohta, josta meillä on oltava selkeä kanta. Detta är en annan punkt där vår åsikt måste vara mycket tydlig.
 • desimaalipilkkuDesimaaliluku (esim. 3,14) koostuu kokonaisluvusta (0, 1, 2, 3...), desimaalipilkusta ja sitä seuraavista numeroista, joista ensimmäinen viittaa kymmenesosaan, toinen sadasosaan jne. (kielitoimistonohjepankki.fiSuomen kielessä, samoin kuin esimerkiksi saksassa ja ruotsissa, suositellaan yleiskielisissä teksteissä käytettäväksi desimaalipilkkua. (kielikello.fi
 • desimaalipiste
 • esityslistan kohtaTämä esityslistan kohta on siten käsitelty. Denna punkt på föredragningslistan är således avslutad.Toinen esityslistan kohta seuraavassa huippukokouksessa on Lissabonin strategia. En annan punkt på dagordningen för nästa toppmöte är Lissabonstrategin.On jo kovin myöhä, puhujia on vielä paljon jäljellä ja meillä on toinenkin esityslistan kohta käsiteltävänä. Det är redan sent, talarlistan är lång och vi har fortfarande en punkt kvar att ta upp.
 • pilkkuMitä nämä pilkut ovat? Ehkä hometta. Lähtevätköhän pesussa?Auringossa on esiintynyt poikkeuksellisen paljon pilkkuja.pallo pilkulle

Esimerkit

 • Vanligtvis skrivs uppsatser med 10 eller 12 punkters teckenstorlek.
 • Sista punkten på dagordningen är "övriga frågor".
 • Det är några punkter du behöver öva mer på!
 • Räntan höjdes med 15 punkter från 4,00 procent till 4,15 procent.
 • Vid den här punkten hade man ännu inte börjat skilja på "de" och "dem".
 • –Jag kan betala. –Nej, jag betalar. Punkt!
 • –Ni är välkomna hit om ni tar med mer av den där goda maten ni tog med sist. –Nej, ni är välkomna hit, punkt.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja