TietovisatBlogitReseptitViihdeVaihtoautotHoroskooppiTV-ohjelmat

Sanan radera käännös ruotsi-suomi

  • pyyhkiä
    Aikomuksena on pyyhkiä hänet kokonaan pois Tiibetin kansan kollektiivisesta muistista. Målet är att radera honom från det tibetanska folkets kollektiva minne.Ääriryhmittymien on näin ollen ymmärrettävä, ettei yhtäkään kansakuntaa voida vain pyyhkiä kartalta. De extremistiska grupperna måste därför förstå att ingen nation kan raderas ut från kartan.Ne ovat laserpohjaisia, niitä ei voi pyyhkiä ja ne sisältävät suuria datamääriä. De är laserbaserade, kan inte raderas och kan lagra stora mängder data.
  • poistaa
    On erittäin helppoa poistaa kuolemanrangaistus lakikirjoista. Det är väldigt enkelt att radera dödsstraffet från brottsbalkarna.Internetin käyttäjien oikeus voida poistaa internet-sivustoilta pysyvästi henkilökohtaisia tietoja on myös tärkeä. Internetanvändarnas rätt att varaktigt kunna radera personliga uppgifter som finns på webbplatser är också viktig.Kuka antoi valmistelukunnalle luvan poistaa hintavakautta koskevan tavoitteen unionin tavoitteiden luettelosta? Vem var det som faktiskt auktoriserade konventet att radera prisstabilitetsmålet i listan över unionens mål?
  • pyyhkiä yli
  • tyhjentää

Esimerkit

  • Jag raderade alla dokument som rörde försäljningen.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja