TV-ohjelmatViihdeBlogitTietovisatReseptitHoroskooppiVaihtoautot

Sanan rentav käännös ruotsi-suomi

  • edesToivottavasti elimen ei ole tarkoitus kilpailla OLAFin kanssa eikä edes puuttua sen työskentelyyn. Den skall väl förhoppningsvis inte konkurrera med OLAF eller rentav hindra OLAF?Se kuuluu aikakauteen, jolloin ei ollut Internetiä eikä edes yleisesti saatavilla olevia mikrotietokoneita. Den har sitt ursprung i en tid före Internet, och rentav före de kommersiellt tillgängliga persondatorerna.Kysymys on: voimmeko ja ennen kaikkea haluammeko suoda kansalaisillemme yörauhan, tai edes terveellisen rauhan päiväsaikaan? Frågan är om vi kan och framför allt om vi vill att våra medborgare skall ha en natt-, och ja, rentav en hälsosam dagsvila?
  • jopaKutsuisin sitä jopa umpikujaksi. Jag vill rentav kalla det en återvändsgränd.Armoton köyhyys, jopa kurjuus, lamaannuttaa jo sinänsä kaiken kehityksen. Den obarmhärtiga fattigdomen, rentav misären, förlamar redan i sig all utveckling.Mielestäni ehdotus on kummallinen ja jopa suorastaan absurdi. Detta finner jag märkligt, rentav absurt.
  • suorastaanMielestäni ehdotus on kummallinen ja jopa suorastaan absurdi. Detta finner jag märkligt, rentav absurt.Tämä on hyvin huolestuttava ja suorastaan pöyristyttävä tilanne. Detta är mycket oroande och en rentav skandalös situation.ELDR-ryhmä äänestää myös 22 kohtaa vastaan, koska se on suorastaan virheellinen. ELDR-gruppen kommer också att rösta emot punkt 22 som är rentav felaktig.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja