TietovisatTV-ohjelmatVaihtoautotViihdeBlogitReseptitHoroskooppi

Sanan reparera käännös ruotsi-suomi

 • korjata
  Tukien avulla ei korjata ympäristölle aiheutuneita vahinkoja. Det går inte att reparera ekologiska katastrofer med hjälp av bidrag.Olemme muutaman viikon myöhässä, mutta en usko, että sitä on mahdotonta korjata. Vi är några veckor försenade, men jag tror inte det skall vara omöjligt att reparera.Arvoisa puhemies, haluan ainoastaan korjata anteeksiantamattoman laiminlyönnin. Herr ordförande! Jag vill bara reparera ett oförlåtligt förbiseende.
 • kunnostaa
 • kohentaa
  Hiillosta täytyisi taas kohentaa.Piti kohentaa, mutta hiillos näyttääkin hiipuneen.Huonetta voisi kohentaa siivoamalla sen.
 • parantaa
  Näin voidaan parantaa kansalaisten terveyttä ja välttää ympäristövahinkoja, joiden korjaaminen ja hoitaminen on kallista ja joissakin tapauksissa myös mahdotonta. Därför kommer medborgarnas hälsa att förbättras och skador på miljön kommer att undvikas, vilka inte bara medför stora kostnader vid hantering och åtgärdande utan även i många fall inte kan repareras.
 • remontoida

Esimerkit

 • Kan du reparera min cykel, tror du?

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja