VaihtoautotReseptitTietovisatTV-ohjelmatViihdeBlogitHoroskooppi

Sanan revision käännös ruotsi-suomi

  • revisio
  • tarkistus
  • tilintarkastus
    Lakisääteinen tilintarkastus on Euroopan kannalta sangen tärkeä asia. Lagstadgad revision är en viktig fråga för EU.Parempi tilintarkastus varmastikin estää petoksia ja lahjontaa. Bättre revisioner måste i framtiden få en avskräckande effekt för bedrägeri och korruption.Parlamentti halusi, että varainhoidon valvonta ja tilintarkastus erotetaan toisistaan. Parlamentet ville ha en åtskillnad mellan ekonomistyrning och revisionsfunktioner.
  • uudistaminen
  • uudistus
    Ympäristöasioiden hallinta- ja auditointijärjestelmä EMASin uudistus on myös tervetullut. Översynen av gemenskapens miljölednings- och miljörevisionsordning (Emas) är också välkommen.Todella suuri uudistus tapahtuu vuonna 2004, ja silloin me varmasti kokoonnumme ja laadimme järkeviä tarkistusehdotuksia Euroopan laajuisiin verkkoihin. Den verkligt stora revisionen kommer 2004, och då kommer vi säkerligen att sätta oss ner tillsammans och utarbeta förnuftiga förslag till de transeuropeiska näten.Ajokorttiuudistuksella pyritään parantamaan liikenneturvallisuutta.
tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2020 Ilmainen Sanakirja