HoroskooppiTietovisatReseptitTV-ohjelmatVaihtoautotBlogitViihde

Sanan riktigt käännös ruotsi-suomi

  • oikeinOn oikein ennakoida tätä kehitystä. Det är riktigt att förvänta sig det.Koskaan ei ole liian myöhäistä toimia oikein. Det är aldrig för sent för att handla riktigt.Tarkoitan, että se on vain oikein. Det vill säga, det är bara rätt och riktigt.
  • hyvin
    Mehän olemme saavuttaneet hyvin tuloksia. Det går faktiskt riktigt bra för oss.Mutta sen jälkeen olen voinut hyvin ja olen varsin hyvässä kunnossa! Men nu mår jag bra och är i riktigt fin form!Talouskasvu ei ole sujunut kovin hyvin. Den ekonomiska tillväxten har inte varit riktigt bra.
  • korrektisti
  • kunnollaEn ole kiinnittänyt häneen kunnolla huomiota tätä ennen. Jag har inte riktigt lagt märke till honom förrän nu.Jos tätä pohditaan oikein kunnolla, Euroopalla on edessään valtava työ. Om man tänker på detta riktigt ordentligt så har EU en enorm uppgift.Meillä on nyt tilaisuus toteuttaa kunnianhimoinen itsenäistymisprosessi kunnolla. Vi har nu chansen att se till att den ambitiösa självständighetsprocessen blir riktigt genomförd.

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja