BlogitHoroskooppiVaihtoautotTV-ohjelmatReseptitTietovisatViihde

Sanan säkert käännös ruotsi-suomi

  • justNo just eikä melkein.
  • niin vissiin
  • varmaOlen varma, että monet muut vasemmiston jäsenet voivat sanoa samaa. Det gäller säkert också många andra på vänstersidan.Toivon palaavani, mutta asia ei ole läheskään varma. Jag hoppas kunna återvända, men det är långt ifrån säkert.En ole siitä edes varma, neuvosto päättää siitä. Jag kan inte säga det säkert, det är rådets sak att fatta beslut i frågan.
  • varmaanEtte varmaan ihmettele, että olen tämän johdosta erittäin iloinen. Ni är säkert inte förvånade över att jag gläder mig åt detta.Arvoisa puhemies ajattelee varmaan, että se olen minä, mutta näin ei ole. Ni kommer säkert att tro att detta är jag, herr talman, men det är det inte.Kuten varmaan voitte kuvitella, tämä on melkoinen kunnia ryhmällemme. Ni förstår säkert att det känns väldigt hedrande för vår grupp.
  • varmastiTästä on varmasti myös paljon hyötyä. Detta är säkert också till hjälp.Tästä me varmasti olemme kaikki yhtä mieltä. Det kan vi säkert alla hålla med om.Siinä on varmasti vielä mahdollisuuksia. Här finns det säkert mer potential.
  • varmuudellaTiedätte erittäin hyvin, että mikään ei ole varmaa, ja vaikka pahat asiat eivät aina varmuudella toteudukaan, niin eivät hyvätkään. Ni vet mycket väl att ingenting är säkert och även om det inte alltid är det dåliga som är det säkra är det inte heller alltid det goda som är det.Ongelma on siinä, että rauhanomaista ja sotilaallista käyttöä ei yksinkertaisesti ole mahdollista erottaa toisistaan täydellä varmuudella. Kruxet är att det inte går att säkert skilja mellan fredlig och militär användning av atommaterial.Monia henkilöitä, esimerkiksi raskasta työtä tekeviä, joiden sormenjälkien laatu on heikko, ei voida tunnistaa varmuudella sormenjälkien perusteella. Det finns många personer, till exempel hårt arbetande människor med dåliga fingeravtryck, som inte kommer att kunna identifieras säkert med hjälp av fingeravtryck.

Esimerkit

  • Det går säkert bra.
  • Du kommer säkert på något att skriva om.
  • Det är säkert fint på Kanarieöarna.
  • –Jag lovar, jag kommer betala tillbaka allt inom en vecka. –Säkert.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja