ViihdeReseptitTV-ohjelmatHoroskooppiBlogitTietovisatVaihtoautot

Sanan sårbar käännös ruotsi-suomi

  • haavoittuvainen
    Rauha on haavoittuvainen, ja se tarvitsee paljon huolenpitoa. Freden är sårbar och måste vårdas omsorgsfullt.Lisäksi ala on erityisen haavoittuvainen kriisitilanteissa. Dessutom är sektorn särskilt sårbar i krislägen.Täällä on puhuttu varsin paljon siitä, miten tämä työntekijäryhmä on erityisen haavoittuvainen. Det har sagts en hel del om att den här gruppen arbetstagare är särskilt sårbar.
  • herkkä
    Olemme kaikki yhtä mieltä siitä, että Itämeri on ympäristöltään ainutlaatuinen ja herkkä alue. Vi instämmer alla i att Östersjön är en unik och sårbar miljö.Kaiken lisäksi kyseessä on herkkä teollisuudenala Skotlannissa ja Irlannissa, kokonainen teollisuudenala kaikkein herkimmillä alueilla. Dessutom står en sårbar industri i Skottland och Irland på spel, en hel industri i de mest sårbara områdena.Kymmenen viime vuoden aikana 35 prosenttia työpaikoista ja 20 prosenttia aluksista on hävitetty. Kalastusalan toiminta keskittyy ennen kaikkea alueille, joiden talous on heikko ja erityisen herkkä. Under de senaste tio åren har 35 procent av arbetstillfällena och 20 procent av fartygen förlorats i en industri som framför allt är koncentrerad till regioner med svag och särskilt sårbar ekonomi.

Esimerkit

  • När soldaterna kom var vi alla i högsta grad sårbara.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja