TV-ohjelmatVaihtoautotReseptitBlogitViihdeHoroskooppiTietovisat

Sanan saklig käännös ruotsi-suomi

 • objektiivinen
  Se on ollut hyvin objektiivinen, vaikka loppua kohden Irlannista tulevat kollegamme välillä antoivat tunteilleen vallan - mikä on varsin ymmärrettävää. Den har varit väldigt saklig, även om ledamöterna från Irland ibland lät sina känslor lysa igenom mot slutet - vilket är fullständigt förståeligt.
 • asiallinen
  Mitä on "asiallinen" ja mitä on "väärä" tiedotus EU:sta? .– Vad är “saklig” information och vad är “falsk” information om EU?EU:n komission asenne oli tässä asiassa asiallinen ja mielestäni myös onnistunut. Kommissionens hållning i denna fråga var saklig och - tror jag - även framgångsrik.Se on hyvin asiallinen ja ainakin minulle siinä oli paljon hyödyllistä tietoa, joten haluaisin kuulla, miksi kyseistä artikkelia ei ole julkaistu lehdessä. Den är strängt saklig och ger i alla fall mig information som är mycket nyttig, så jag vill gärna höra varför den aktuella artikeln inte har tryckts i tidskriften.
 • hyväksytty
 • puolueeton
  Ensinnäkin, koska puolueeton perustelu konkreettisessa asiassa edellyttää 100 a artiklan käyttöä eikä 235 artiklan käyttöä. För det första för att en saklig argumentation i en konkret sak bör medföra användandet av artikel 100a och inte artikel 235.
 • todellinen
  Todellinen ongelma on se, että kansojen on noustava vastarintaan ja ajettava oikeuttaan saada todellista tietoa. Det verkliga problemet är hur folken skall kunna göra motstånd och kräva sin rätt till saklig information.Tämänhetkiset tapahtumat edellyttävät, että jäsenvaltiot, erityisesti euroalueen valtiot, hyväksyvät vakavasti otettavan ja todellinen kannan. Den senaste tidens händelser kräver att medlemsstaterna har en seriös och saklig inställning, särskilt euroländerna.Huonon valmistautumisen vuoksi kohtasimme todellisia vaikeuksia.
 • tosi
  Näytelmä Wilhelm Tellistä on tosi tarina.Kyseessä on tosi asia.Aurinko on tänään tosi kirkas.
 • totuudenmukainen
  totuudenmukainen selonteko

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja