ReseptitHoroskooppiTV-ohjelmatBlogitVaihtoautotViihdeTietovisat

Sanan samling käännös ruotsi-suomi

  • kokoelmaEurooppa on nykyään sääntöjen, rajoitusten ja säännösten kokoelma. Det nutida EU utgörs av en samling regler, begränsningar och förordningar.EU on aivan liian usein 27 erilaisen säännön kokoelma, ja nämä säännöt ovat aivan liian usein keskenään ristiriidassa. EU är alldeles för ofta en samling av 27 regler som alltför många gånger strider mot varandra.Tämä on oikeutettu vaatimus, koska emme voi sallia sitä, että sopimus on yleisluontoisten lauseiden kokoelma. Det är ett berättigat krav, eftersom vi inte kan låta avtalet bestå av en samling generella fraser.
  • metsä
  • valikoimaEuroopan unionilla on laaja valikoima välineitä, joita se voi käyttää toimiessaan näillä aloilla. Europeiska unionen har en mycket omfattande samling instrument för åtgärder på dessa områden.Kuluttajat osallistuvat lajittelu- ja hyödyntämistoimiin vain, jos niitä on helppo noudattaa ja jos saatavilla on hyvä valikoima erilaisia jätepusseja. Konsumenterna kommer enbart att delta i sorterings- och återvinningssystem om dessa är lättskötta, och om en ordentlig samling av påsar för separerat avfall finns tillgängliga.Täällä on valikoima taiteilijan parhaita maalauksia.

Esimerkit

  • Han hade en stor samling av historiska föremål.
  • Det är samling klockan tolv.

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja