VaihtoautotHoroskooppiViihdeBlogitReseptitTietovisatTV-ohjelmat

Sanan samma käännös ruotsi-suomi

 • sama
  Sama periaate pätee maaseutualueisiin. Samma princip gäller för landsbygdsområden.Ajatus on sama, oikeassa suhteessa. I stort sett är det samma sak som gäller i detta fall.Kyseessä on juuri sama tapa, aivan sama tekniikka, sama kieli, jota tässä käytetään. Det är exakt samma metod, exakt samma teknik, exakt samma språk som används här.
 • samaa
  Osoittakaamme, että meillä on samaa rohkeutta ja samaa kaukonäköisyyttä kuin isillämme. Låt oss visa, att vi har samma mod och samma vidsynthet som våra fäder.Toiset eivät ole käyttäneet edes samaa menetelmää, samaa laskentapohjaa kuin muut. Andra har inte ens använt samma metodik, samma grund för beräkningarna, som de övriga.Olen tietysti samaa mieltä arviostanne. Som synes gör jag samma bedömning som ni.
 • samanlainen
  Komission kanta oli samanlainen. Kommissionen kom fram till samma sak.Tilanne on aivan samanlainen kuin Burmassa. Detta är exakt samma situation som i Burma.Luulen, että kaikissa maissa on samanlainen tilanne. Jag tror att det är samma sak i alla länder.

Esimerkit

 • Det är samma bok som jag läser.
 • Vi har samma handduk.
tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja