HoroskooppiVaihtoautotTietovisatViihdeBlogitTV-ohjelmatReseptit

Sanan sammansvärjning käännös ruotsi-suomi

  • salaliitto
    Hänen verkostonsa on salaliitto eurooppalaisten pienyritysten huijaamiseksi. Hans nätverk utgör en sammansvärjning som bedrar små företag i Europa.Käynnissä on elämänvastainen salaliitto, joka yrittää pettää meitä tutkituin ja testatuin keinoin. Det är en sammansvärjning mot livet som använder beprövade sätt att förleda oss på.Väite, jonka mukaan komission sisällä olisi toiminut jonkinlainen brittien salaliitto, on täysin tuulesta temmattu eikä ansaitse omaa mietintöä. Så iden att det har förekommit någon sorts brittisk sammansvärjning är ren inbillning och ovärdig en rapport i denna kammare.
  • juoni
    Euroopan unioniin epäilevästi suhtautuville tovereilleni totean, että tämä ei ole mikään kumouksellinen juoni. Till mina euroskeptiska vänner vill jag säga att detta inte är någon subversiv sammansvärjning.Viljami on tosi juoni tyyppi.
  • salahanke
  • salajuoni
    Menestyksekäs talous ei ole mikään anglosaksinen salajuoni vaan selviytymisemme edellytys. En framgångsrik ekonomi är inte en anglosaxisk sammansvärjning utan nyckeln till vår överlevnad.

Haussa juuri nyt

tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja