TV-ohjelmatReseptitViihdeHoroskooppiVaihtoautotBlogitTietovisat

Sanan samtycke käännös ruotsi-suomi

  • suostumus
    Merkittävä eettinen kysymys on myös luovuttajan suostumus. Slutligen är ett annat viktigt etiskt spörsmål frågan om givarens samtycke.Uhrin suostumus tai kieltäytyminen ei ole aina olennainen asia; asia on jopa kaikkea muuta kuin olennainen. Om offret samtycker, eller inte samtycker, är inte alltid relevant.Minun on saatava parlamentin suostumus, ennen kuin äänestämme tarkistuksesta 70. Jag måste få kammarens samtycke innan jag låter ändringsförslag 70 gå till omröstning.
  • myöntymys
  • sopimus
    Sopimus ei ole legitiimi ilman heidän suostumustaan. Fördraget kan inte bli legitimt utan deras samtycke.Sopimus on lopullinen vasta, kun Euroopan parlamentti on antanut hyväksyntänsä. Avtalet blir definitivt först när Europaparlamentet gett sitt samtycke.Sen on ratifioitava tämä sopimus, ja jos se kieltäytyy antamasta hyväksyntäänsä, sopimusta ei yksinkertaisesti synny. Parlamentet ska ratificera avtalet och om det vägrar att ge sitt samtycke blir det helt enkelt inget avtal.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja