HoroskooppiTV-ohjelmatViihdeVaihtoautotBlogitReseptitTietovisat

Sanan samverkan käännös ruotsi-suomi

  • yhteistyöPuutteellinen yhteistyö puolestaan takaa epäonnistumisen. Bristande samverkan är däremot en garanti för misslyckanden.Minun on syytä mainita myös Frontexin ja Turkin välinen yhteistyö. Jag måste även anföra samverkan och samarbetet mellan Frontex och Turkiet.Yksittäisten järjestöjen kanssa tehtävä läheinen yhteistyö on keskeinen tekijä, kuten myös alueellisten järjestöjen kanssa tehtävä yhteistyö. Nära samverkan med enskilda organisationer är en central faktor, liksom samarbete med regionala organisationer.
  • yhteisvaikutusAivohalvaukseen ei voida osoittaa mitään yhtä ainoaa syytä, vaan se on seurausta monen tekijän vuosikymmeniä kestäneestä yhteisvaikutuksesta.
  • yhteistoimintaMeidän on toteutettava ja jatkettava yhteistyötä lähtö- ja kauttakulkumaiden kanssa. Yhteistoiminta ja yhteistyö ovat saman kolikon kaksi eri puolta. Vi måste främja en gedigen samarbetspolitik med ursprungs- och transitländerna. Samarbete och samverkan måste vara två sidor av samma mynt.Esimerkiksi käsitteet ' lähettäjävaltio' ja ' määräjäsenvaltio' ja niiden yhteistoiminta on määritelty ja sitä edellytetään. Man har exempelvis definierat begreppen " avsändarnation" och " avnämarmedlemsstat" samt samverkan mellan dem, vilket förutsätts.Yt-lain tarkoituksena on edistää henkilöstön ja työnantajan välistä yhteistoimintaa siten, että työntekijöillä olisi paremmat mahdollisuudet vaikuttaa työtään ja työpaikan työoloja koskeviin asioihin.[https://www.erto.fi/tyosuhdeopas/yt-neuvottelut/milloin-on-neuvoteltava]

Katso myös

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja