TV-ohjelmatTietovisatHoroskooppiBlogitViihdeReseptitVaihtoautot

Sanan scen käännös ruotsi-suomi

  • näyttämöIkuinen totuus on, että Afrikka on veristen konfliktien näyttämö ja että Afrikan maat käyttävät enemmän rahaa aseisiin kuin ne saavat kehitysapuna. Den bestående sanningen är att Afrika är en scen för blodiga konflikter och att afrikanerna spenderar mer på vapen än de får i utvecklingsbistånd.Arvoisa puhemies, Nigeria on jo pitkään ollut levottomuuksien ja julmuuden näyttämö, ja demokratian ja ihmisoikeuksien tulevaisuudennäkymät ovat yhä erittäin epävarmat. Herr ordförande! Nigeria har utgjort scen för en långdragen historia med oroligheter och brutalitet, och utsikterna för demokrati och mänskliga rättigheter är fortfarande mycket osäkra.Tässä mielessä Guatemalasta on tullut todellisen vauvoilla käytävän kaupan näyttämö. Arvioiden mukaan esimerkiksi vuonna 1997 myytiin yli 2 000 lasta 15-20 000 dollarin hinnalla. Guatemala har i det hänseendet blivit en verklig scen för spädbarnshandel. Man bedömer t.ex. att över 2 000 barn skall ha sålts under 1997 till ett pris av 15 000 till 20 000 dollar.
  • kohtausTäytyy sanoa, että Makedonian tilanne on kuin kohtaus antiikin Kreikan tragediasta. Jag måste säga att läget i fråga om Makedonien påminner om en scen från en antik grekisk tragedi.Pekka sairastaa epilepsiaa ja oli saanut kaupungilla kohtauksen.Hän järjesti asiasta kamalan kohtauksen.
  • kulissiOopperan kulissit ovat näyttävät.Asia sovittiin vaivihkaa kulissien takana.Kulisseissa käytäneen valtataistelua.
  • tapahtumapaikka
  • esiintymislavaStadionkierueita järjestävien rock-bändien esiintymislavat ovat yhä mahtipontisempia.
  • esiintymislava puhujakoroke
  • lavaNosta nuo laatikot lavalle niin lähdetään.Siemenet kylvettiin lavaan ja jäätiin odottamaan itämistä.Kesäisin käymme usein lavalla tanssimassa.
  • skeneLivenä skenellä ne skulaa hyvin mut platta on shaissee kyl.punk-skene, hiphop-skene, klubiskene, natsiskeneSkene alkoi kehittyä.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja