HoroskooppiReseptitViihdeBlogitTV-ohjelmatTietovisatVaihtoautot

Sanan se över käännös ruotsi-suomi

  • arvioidaMielestäni nyt on juuri oikea aika arvioida uudelleen tämän olennaisen tärkeän keskustelun ehtoja. Jag anser att detta är ett utmärkt tillfälle att se över villkoren för denna grundläggande debatt.En tarkoita oikeudellisesti sitovia välineitä ja asetuksia, vaan tapaa arvioida toistemme velvollisuuksia. Jag talar inte om bindande lagstiftning och bestämmelser, utan om ett sätt att se över varandras ansvarsområden.Jopa muilla aloilla meidän on voitava arvioida omaa politiikkaamme niin, että se sopii yhteen laajentumisen kanssa. Även på andra områden måste vi kunna se över vår egen politik så att den passar utvidgningen.
  • harkitaRyhmät voivat edelleen vapaasti harkita kyseisen päivän käsittelyjärjestyksen muuttamista. Det står fortfarande grupperna fritt att se över diskussionernas ordning den dagen.EU:n pitäisi siksi harkita uudelleen kyseisten konferenssien järjestelyyn liittyviä näkökulmia. EU bör därför se över de organisatoriska aspekterna av dessa konferenser.Eikö meidän pitäisi harkita uudelleen järjestelmäämme, tai ainakin järjestelmämme tiettyjä osia, ja jos näin on, mitä niistä? Måste vi inte se över vår målsättning, eller åtminstone vissa faktorer i vår målsättning, och om så är fallet, vilka faktorer?
  • kerrataTeema kerrataan usein kertosäkeessä.Lanka kerrataan yleensä kehruun yhteydessä.

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja