TV-ohjelmatHoroskooppiTietovisatViihdeBlogitReseptitVaihtoautot

Sanan service käännös ruotsi-suomi

  • hotelli- ja ravintola-alaValitettavasti tilanne on vaikuttanut eniten naisiin, ja ongelma näkyy selvimmin palvelualalla (hotelli- ja ravintola-ala, opetusala, terveys- ja sosiaalityönala) sekä maataloudessa. Tyvärr har den här situationen drabbat kvinnorna hårdast, och problemet är mest märkbart inom servicesektorn (hotell, catering, utbildning, hälsovård, socialt arbete) samt inom jordbruket.
  • huoltoEnsisijainen tavoitteemme on lisätä kilpailua jälkimarkkinoilla - korjaus ja huolto - joilla sitä on vähiten? Vår huvudprioritet är att öka konkurrensen på eftermarknaden, för reparationer och service, där det knappt förekommer någon konkurrens.Vuoden 1993 takuita ja huolto- ja varaosapalvelua koskevassa vihreässä kirjassa tämä parlamentti pyysi komissiota laatimaan ehdotuksen direktiiviksi. I grönboken 1993 om garantier och serviceåtaganden så yrkade detta parlament på att kommissionen skulle lägga fram ett förslag till direktiv.Jos ajoneuvon valmistaja antaa asiakkaalle ajoneuvosta takuun, sillä on oikeus vaatia asiakkaalta, että huolto tehdään sen erityisten ohjeiden mukaisesti. En fordonstillverkare som ger kunden en fordonsgaranti har rätt att kräva att kunden följer tillverkarens serviceinstruktioner.
  • palveluOlemme luoneet käsitteen " julkinen palvelu" tai " yleinen palvelu" . Vi har skapat begreppet " offentlig service" eller " allmän service" .Tiedän, että tämä palvelu tuottaa tappiota. Jag vet att denna service går med underskott.Palvelu ei ole kuitenkaan vielä parantunut. Trots det har vi fortfarande inte fått bättre service.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja