TietovisatViihdeHoroskooppiTV-ohjelmatReseptitBlogitVaihtoautot

Sanan sjö käännös ruotsi-suomi

 • järvi
  Itämeri ei ole järvi Saksan tai Venäjän sisällä. Östersjön är inte en sjö i Tysklands eller Rysslands inland.Itämerestä on tullut käytännöllisesti katsoen Euroopan unionin järvi, jota ympäröi kahdeksan jäsenvaltioita vuodesta 2004 lähtien. Östersjön har i stort sett blivit en EU-sjö, omringad av åtta medlemsstater sedan 2004.Tämä ihmisen luoma alue oli aiemmin suomaata, mutta nyt siellä on järvi, ja se on suosittu matkailukohde. En gång i tiden var det myrmark. I dag är det en sjö och ett populärt turistmål.
 • meri
  Laittomia maahanmuuttajia saapuu sekä Kreikan meri- että maarajoille. Illegala invandrare kommer att anlända till Greklands sjö- och landgränser.Romania pystyy tarjoamaan asianmukaisen suojelun niin ilma-, meri- kuin maarajoillakin. Rumänien kan tillhandahålla ett verkligt skydd oavsett om det gäller luft-, sjö- eller landgränser.Tämän perusteella voidaan järjestää yhteisrahoitusta meri- ja ilmakuljetusten infrastruktuurin investointeihin. Enligt Mål 1 kan infrastrukturinvesteringar göras i sjö- och lufttransporter.
 • aallokko
  Järvellä oli eilen kova aallokko, ja veneemme oli vähällä kaatua.Vilja aaltoilee tuulessa, koko maisema on yhtä aallokkoaMielialani on jatkuvaa aallokkoa, välillä alamäkeä ja kohta taas jyrkkää ylämäkeä
 • sisämeri
  Mustameri on sisämeri.

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja