VaihtoautotHoroskooppiReseptitTV-ohjelmatBlogitViihdeTietovisat

Sanan sjuka käännös ruotsi-suomi

  • sairaatSairaat kiskottiin pois sairaaloista tai jätettiin kuolemaan. Sjuka drogs från sjukhusen eller lämnades att dö.Vastaisin siihen, että mielessäni olivat vain sairaat ihmiset. Då skulle jag säga att jag bara tänkte på de sjuka människorna.Ehkä se on yritys eliminoida sairaat ihmiset, joilla on geenivirhe. Det kanske är ett försök i att eliminera sjuka människor med genetiska defekter.
  • sairausNämä kansalaisjärjestöt ovat demokratiaamme vaikuttava outo sairaus. Dessa icke-statliga organisationer är en märklig sjuka som har drabbat vår demokrati.Ryhmäläiset ottivat minuun yhteyttä ja kertoivat minulle, miten sairaus vaikuttaa heidän jokapäiväiseen elämäänsä, ja että Skotlannissa esiintyy MS-tautia eniten maailmassa. De kontaktade mig och berättade hur sjukdomen har påverkat deras vardag och uppmärksammade mig på att Skottland har den högsta andelen MS-sjuka i världen.
  • tautiAlzheimerin tauti koskettaakin siihen sairastuneiden lisäksi myös kaikkia niitä, jotka hoitavat heitä. Alzheimers sjukdom drabbar inte bara de sjuka utan också de personer som vårdar dem.Meillä on nyt mahdollisuus käyttää testejä, joiden avulla voidaan kartoittaa eläimet, joissa tauti on itämisasteella. Vi har nu möjlighet att använda ett test med vilket vi kan spåra sjuka djur under inkubationstiden.Neljä vuotta on kulunut ja MS-tauti on nyt kahta suurempi ongelma, sillä MS-potilaiden tilanne uusissa jäsenvaltioissa on kauhistuttava. Fyra år har gått och problemet med MS har återkommit med fördubblad styrka till följd av den skrämmande situationen för många sjuka i de nya medlemsstaterna.

Synonyymit

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja