HoroskooppiBlogitReseptitTV-ohjelmatVaihtoautotTietovisatViihde

Sanan skadad käännös ruotsi-suomi

  • haavoittunutIhmisiä on kuollut ja haavoittunut. Dödsoffer har krävts och många har blivit skadade.5 000-10 000 ihmistä on tapettu ja 25 000 on haavoittunut vakavasti. 5 000-10 000 människor har dödats, och 25 000 är allvarligt skadade.Konfliktin seurauksena on kuollut ja haavoittunut satoja aseettomia siviilejä. Hundratals döda och skadade är det pris som den obeväpnade civilbefolkningen betalar i denna konflikt.
  • loukkaantunutSiinä vaiheessa potilas on loukkaantunut niin pahasti, että hän ei voi toipua. Vid den punkten är patienten för skadad för att kunna återhämta sig.Onneksi kukaan ei loukkaantunut, mutta hyökkäys aiheutti huomattavia aineellisia vahinkoja. Lyckligtvis blev ingen skadad men de materiella skadorna blev omfattande.Siinä sanotaan: Soul, eteläkorealaisessa ydinvoimalaonnettomuudessa loukkaantunut 22. Där står det: Seoul, olycka i ett sydkoreanskt kärnkraftverk kräver 22 skadade.
  • rikkiAuto meni rikki.En pääse nyt lähtemään, koska autoni on rikki.Ikkuna meni rikki.
  • vahingoittunutMuutosten täytyy luonnollisesti vaikuttaa siihen, että vahingoittunut luottamus Eurooppaan palautetaan. Reformerna måste naturligtvis bidra till att det skadade förtroendet för Europa återupprättas.Vahingoittunut henkilö tarvitsee lääketieteellistä hoitoa; räjähdysaineiden määrä on tarkkaan laskettu tämän vaikutuksen saavuttamiseksi. En skadad person behöver medicinsk vård; mängden sprängämnen har precis kalkylerats för att nå denna effekt.Joidenkin toisten, muuten terveiden ihmisten ongelmana on huonosti toimiva tai vahingoittunut elintärkeä elin, kuten sydän, munuaiset, maksa tai keuhkot. Andra har vitala organ, såsom hjärta, njurar, lever eller lungor, som fungerar dåligt eller är skadade i en kropp som för övrigt är frisk.
  • vajaalaatuinen
  • vammainen
  • virheellinen

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja