HoroskooppiTietovisatVaihtoautotBlogitTV-ohjelmatReseptitViihde

Sanan skifte käännös ruotsi-suomi

 • muutos
  Uskon, että tämä on myönteinen muutos. Jag anser att detta är ett positivt skifte.Tämä on todella selvä merkki siitä, että ilmastopoliittisessa keskustelussa on tapahtunut perusteellinen muutos. Det visar tydligt att det skett ett grundläggande skifte i debatten om klimatpolitik.Edellä mainitsemani muutos koskee maita, joissa toimivat hajautetut lähetystöt, ja maita, joissa virasto toimii. Det skifte som jag har nämnt ovan är tillämpligt på länder med decentraliserade delegationer, och på dem där byrån har verksamhet.
 • palsta
  Tila voi olla monipalstainen.Painotuote voi olla yksi- tai useampipalstainen.Palstan leveys on yleensä julkaisukohtainen.
 • palsta (metsä t. pelto)
 • siirto
  Sohvan siirto paransi huoneen järjestystä.Tiedoston siirto keskeytyi!Youngin siirto Manchester Unitediin varmistui.
 • siirtyminen
  Siirtyminen oli ilmeinen tämänaamuisessa keskustelussa. Detta skifte var tydligt under debatten i förmiddags.Voidaan huomata, että on käynnissä siirtyminen loppupalkan perusteella määritellyistä perinteisistä etuusperusteisista eläkkeistä eläkejärjestelmiin, joiden kuluja voidaan helpommin valvoa. Man kan verkligen konstatera ett skifte från traditionella system med fasta förmåner till tjänstepensionssystem, vars kostnader kan kontrolleras lättare.Se heijastelisi myös nykyisiä työskentelymalleja alalla, sillä riskialojen siirtyminen on paljon vähäisempää kuin muilla teollisuuden aloilla. Det skulle också återspegla de rådande arbetsmönstren inom en industri, eftersom skiften är mycket färre än vad de är inom andra delar av industrin.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja