ReseptitVaihtoautotTietovisatViihdeTV-ohjelmatHoroskooppiBlogit

Sanan skull käännös ruotsi-suomi

 • etu
  Tässä asiassa Euroopassa voitaisiin saavuttaa huomattava etu kilpailun kannalta. Här skulle Europa kunna uppnå en avgörande konkurrensfördel.Uskon, että se voisi olla muiden etu. Jag tror att det skulle kunna ligga i andras intresse.edut ja haitat
 • kanta
  Silloin äänestyksissä ratkaistaisiin parlamentin todellinen kanta. skulle parlamentets verkliga åsikt visa sig.Haluaisin tietää, mikä on komission jäsenen kanta tähän asiaan. Jag skulle vilja veta vilken kommissionärens ståndpunkt är.Haluaisin vain tietää, mikä on komission kanta tähän. Skulle jag kunna få höra kommissionens ståndpunkt i detta sammanhang?
 • paras
 • syyp
  On järjenvastaista, että ainoa syy oli tämä. Det förefaller otroligt att det skulle vara det enda skälet.Syy on se, että olisimme hylänneet sopimuksen. Anledningen är att vi skulle ha röstat nej.Näin ollen tässä on syy ja - sanoisin - kiireellinen syy ryhtyä toimiin. Här finns följaktligen fog för att agera och jag skulle nog vilja säga skyndsamt.
 • tähden
  Taivaan tähden, meidän on toimittava! För guds skull, låt oss agera!Miksi me emme voi luojan tähden myöntää sitä? För Guds skull, det måste vi kunna erkänna.Luojan tähden, keskustan on yhdyttävä. För Guds skull, låt mitten ena oss.
 • takia
  Vastaan lyhyesti tulkkauksen takia. Jag skall för tolkningens skull vara kort.Sen takia haluaisin poistua salista klo 11. Av den anledningen skulle jag gärna vilja vara klar klockan elva.Tämä meidän on tehtävä ympäristön takia. Detta måste vi göra för miljöns skull.

Sanan skull määritelmät

Esimerkit

 • Han gjorde det för sin egen skull.
 • För edra hjärtans hårdhets skull tillstadde Moses eder att skiljas från edra hustrur. (Matteus 19:8

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja