ViihdeTietovisatVaihtoautotTV-ohjelmatHoroskooppiBlogitReseptit

Sanan slump käännös ruotsi-suomi

  • sattuma
    Se ei ole pelkkä sattuma, hyvä jäsen. Det är ingen slump, fru ledamot.Ei ole sattuma, että päiväksi valittiin 3. joulukuuta. Att detta sker 3 december är ingen slump.Ei ole sattuma, että me vietimme viisi vuotta yhdessä. Det var ingen slump att vi tillbringade fem år tillsammans.
  • jäännöserä
  • jämät (tupakasta)
  • yhteensattuma
    Ei ole yhteensattuma, että hänen nimityksestään saavutettiin niin yksimielinen yhteisymmärrys. Det är ingen slump att utnämningen av honom har fått ett så enhälligt stöd.Ei ole yhteensattuma, että monet niistä, joilla on merkittävä osa tässä kampanjassa, ovat samoja tahoja, jotka ovat vastuullisia nykyisestä talous- ja sosiaalikriisistä. Det är inte någon slump att många av de som spelar en ledande roll i denna kampanj är de som är ansvariga för den nuvarande ekonomiska och sociala krisen.Ei ole mikään yhteensattuma, että uusissa jäsenvaltioissa, joissa keskustelu on nyt alkanut ja varoja on alettu käyttää, voidaan nähdä, että kokemattomuus on yksi petoksia lisäävä tekijä. Det är ingen slump att vi ser detta i de nya medlemsstaterna, där diskussionerna nu har inletts och man har börjat använda medlen. Brist på erfarenhet är en bidragande faktor.

Esimerkit

  • Vi träffades helt och hållet av en slump.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja