TV-ohjelmatBlogitReseptitNauris.fiTietovisatHoroskooppiVaihtoautot

Sanan snabbt käännös ruotsi-suomi

  • nopeasti
    Meidän on kuitenkin tehtävä päätökset nopeasti, mikäli haluamme toimia nopeasti. Men vi måste fatta beslut snabbt för att kunna agera snabbt.Parlamentti haluaa edistyä nopeasti ja panna nopeasti täytäntöön tarvittavat toimenpiteet. Parlamentet vill snabbt ha framgång och snabbt genomföra de åtgärder som behövs.Mielestäni on aivan oikein, että Euroopan unioni toimii nopeasti ja antaa nopeasti apua. Jag tycket det är rätt att EU agerar snabbt och snabbt erbjuder hjälp här.
  • pikaisesti
    Unionin sisällä meidän on nyt pikaisesti ryhdyttävä ratifioimaan ja käynnistettävä pikaisesti päästöoikeusjärjestelmä. Hållbar utveckling måste leda till hållbar tillväxt. Inom EU måste vi nu snabbt ratificera och snabbt påbörja systemet med utsläppsrätter.Oletteko valmis tekemään niin hyvin pikaisesti? Är ni beredda att mycket snabbt ta kontakter?Itämeri tarvitsee nyt apua, ja pikaisesti. Östersjön behöver hjälp, och det snabbt.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja