ViihdeVaihtoautotTV-ohjelmatTietovisatHoroskooppiReseptitBlogit

Sanan språk käännös ruotsi-suomi

  • kieliItsenäisyys on kieli ja kieli on itsenäisyyttä. Självständigheten är ett språk och ett språk innebär självständighet.Meidän on löydettävä yhteinen kieli. Vi måste hitta ett gemensamt språk.Urheilu on kansainvälinen kieli. Idrotten är ett internationellt språk.
  • kielenkäyttöLähi-itään liittyvä kielenkäyttö, josta sovittiin, oli kaiken kaikkiaan tasapainoinen. När det gällde Mellanöstern var det språk som man enades om, på det stora hela, väl avvägt.Sellainen kielenkäyttö kuuluu kylmän sodan aikaiseen voimapolitiikkaan, ei nykyaikaiseen diplomatiaan. Ett sådant språk hör hemma i kalla krigets Machtpolitik, inte i modern diplomati.Vaikka tilintarkastustuomioistuimen kielenkäyttö on kohteliasta, sen esittämä kritiikki on murskaavaa. Även om revisionsrättens språk är artigt är kritiken mycket svidande.
  • kieli (puhuttu)
  • maa-asetus
  • maa-asetusto
  • ohjelmointikieli
  • sanastoKielitieteen sanasto on esimerkki kieleen kuuluvien sanojen sanakirjaa suppeammasta kielitiedettä käsittelevästä kokoelmasta.
  • sanatMonet Euroopassa ja sen ulkopuolella puhutuissa kielissä käytetyt sanat ja ilmaisut ovat peräisin näistä klassisista kielistä. Dessa klassiska språk är källan till många ord och uttryck på europeiska och andra språk.Kyllä, naisten asemassa on kyse politiikasta ja suunnan näyttämisestä, mutta myös toimista: toimista, jotka puhuvat enemmän kuin sanat. Ja, kvinnors ställning har att göra med politik, det handlar om riktning och även om handling, om handling som talar ett tydligare språk än ord.Toivokaamme, että komission jäsen Redingin sanat muuttuvat todeksi ja että kaikkia kieliä kunnioitetaan ja edistetään riippumatta siitä, kuinka moni niitä puhuu. Låt oss hoppas att kommissionär Redings ord blir verklighet och att varje språk respekteras och gynnas, oavsett det antal som människor som talar det.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja