ViihdeBlogitVaihtoautotHoroskooppiTV-ohjelmatTietovisatReseptit

Sanan ställ käännös ruotsi-suomi

 • asema
  Joillakin lentoasemilla on niin määräävä asema, että lentoyhtiöt periaatteessa kohtaavat monopolitilanteen ja maksavat mahdollisesti liiallisen korkeita lentoasemamaksuja. Vissa flygplatser är så dominerande att flygbolagen ställs inför en monopolsituation och riskerar att behöva betala alltför höga flygplatsavgifter.Mietinnössä vaaditaan sangen oikein, että tulevaisuudessa kulttuurinäkökohdilla on aiempaa merkittävämpi asema ulkopolitiikassa, johon ne olisi sisällytettävä järjestelmällisemmin. I betänkandet ställs med rätta kravet att kulturella aspekter i framtiden ska spela en viktigare roll i utrikespolitiken och mer systematiskt införlivas i den.Pääministerin asema on vahva skandaalienkin jälkeen.
 • laittaa
  Laitan illalla ruokaa meille kahdelle.Muistaakseni laitoin avaimeni pöydälle.Laita se paikalleen.
 • lava
  Nosta nuo laatikot lavalle niin lähdetään.Siemenet kylvettiin lavaan ja jäätiin odottamaan itämistä.Kesäisin käymme usein lavalla tanssimassa.
 • panna
  Myöskään rikoksiin syyllistyneitä turvallisuusjoukkoja ei panna syytteeseen. Inte heller de säkerhetsstyrkor som gör sig skyldiga till missdåd ställs inför rätta.Luther julistettiin pannaan.Vertaisverkot ovat pannassa työpaikoilla.
 • pistää
  Pistin itseäni neulalla.Teurastaja pistää tainnutetun eläimen.Ampiainen pisti minua.
 • teline
  Työmaalla on huolehdittava siitä, ettei käytäville, kulkuteille ja telineille jätetä tavaroita.
 • tuki
  Pohjois-Irlannissa on useita viljelijöitä, joilla on vähän maata mutta jotka viljelevät intensiivisesti. Kyseinen tuki ei vastaisi heidän työmääräänsä eikä heille koituvaa taloudellista taakkaa. I Nordirland finns många jordbrukare som har lite mark, men som bedriver intensivt jordbruk och en sådan ersättning skulle varken avspegla deras arbete eller den ekonomiska börda de ställs inför.Mietinnöllä varmistetaan, että kaukoliikenteen linja-autoissa Euroopassa matkustavilla on saatavillaan paremmat tiedot, tuki ja korvaukset palvelun viivästymisen tai peruuntumisen yhteydessä. Genom betänkandet säkerställs att busspassagerare på fjärrtrafiksträckor i Europa får tillgång till bättre information, stöd och kompensation om en resa försenas eller ställs in.En saanut mielipiteelleni tukea, joten päätin jättää asian silleen.

Esimerkit

 • när jag fick ställ på rakan

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja