BlogitVaihtoautotHoroskooppiViihdeTV-ohjelmatReseptitTietovisat

Sanan ståndpunkt käännös ruotsi-suomi

  • näkökulmaTämä näkökulma on sopusoinnussa myös asiantuntijaryhmän kertomuksen kanssa. Denna ståndpunkt är också i linje med expertkommitténs rapport.Ainoa myönteinen näkökulma on se, että meidän on harkittava kantaamme uudelleen ja alettava tehdä EU:ssa johtopäätöksiä katastrofista. Den enda positiva aspekten är att vi i Europa måste omvärdera vår ståndpunkt och börja dra lärdomar av katastrofen.Parlamentin näkökulma, sellaisena kuin se esitetään tässä mietinnössä, on pitkälti puheenjohtajavaltion laatimien ja esittämien suuntaviivojen mukainen. Parlamentets ståndpunkt som framkommer i betänkandet stämmer väl överens med de riktlinjer som utarbetats och föreslagits av ordförandeskapet.
  • asenne. (EN) Se on tuo hyvin yleinen asenne. . (EN) Det är just denna gemensamma ståndpunkt.Britannian toisen pääpuolueen asenne ei ole yhtään sen parempi. Det andra stora brittiska partiets ståndpunkt är inte ett dugg bättre.Tähän asiaan meillä on siis rakentava asenne. När det gäller denna punkt har vi alltså en konstruktiv ståndpunkt.
  • asennoituminen
  • kantaMillainen kanta niiden pitäisi muodostaa? Vilken ståndpunkt bör de inta?Mielestäni tämä on selvä kanta asiaan. Jag tror att det är en tydlig ståndpunkt.Tänä vuonna on tarpeen esittää järkkymätön kanta. I år krävs en fast ståndpunkt.
  • kanta (mielipide)
  • näkökantaTämä oli Euroopan parlamentin näkökanta. Detta är Europaparlamentets ståndpunkt.Tästä syystä esittelijä Hoppenstedtin näkökanta on erittäin ilahduttava. Därför hälsar jag med tillfredsställelse den ståndpunkt som Hoppenstedt har intagit.Tämä näkökanta on ymmärrettävä, mutta pitkällä tähtäimellä kestämätön. Denna ståndpunkt är begriplig men i längden ohållbar.

Esimerkit

  • De har en klar ståndpunkt i frågan om rättssäkerheten.
  • Din ståndpunkt är viktigt för oss.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja