VaihtoautotTV-ohjelmatHoroskooppiReseptitBlogitTietovisatViihde

Sanan stank käännös ruotsi-suomi

  • löyhkäJo Amsterdamissa oli selvää, ettei pilssivesi ollut tavanomaista, sillä joku oli pyörtynyt ja löyhkä oli sietämätön ja outo. Det stod klart redan i Amsterdam att fartygets länsvatten inte var normalt, eftersom någon hade kollapsat och fartyget utstrålade en outhärdlig och ovanlig stank.Wolfowitzin tapaus saattaa olla ohi, mutta löyhkä, joka on piintynyt korruptoituneeseen ja pahaan tapaan, jolla George W. Bushin hallinto johtaa maailmaa, ei haihdu. Wolfowitzaffären är över nu, men den stank som förknippas med Bushadministrationens korrupta och ondskefulla sätt att styra världen dröjer sig kvar.Täällä on hirveä löyhkä!
  • hajuYksi vanhimmista ympäristöhaitoista ei muuten ole melu vaan haju. Mutta haju on subjektiivinen käsite. Ett av de äldsta sorternas miljöolägenhet är för övrigt inte ljudet, utan stankolägenhet. Men stank är ett mycket subjektivt begrepp.Mikä tuo outo haju on?Jotkut sanovat ihmisen säilyneen lajina hajunsa ansiosta.
  • lemuTäälläpä on outo lemu!
  • haisevahaiseva roskis
  • lemuava
  • löyhkäävä

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja