VaihtoautotTV-ohjelmatTietovisatViihdeReseptitHoroskooppiBlogit

Sanan stanna käännös ruotsi-suomi

 • pysähtyä
  Nyt ei siis ole aika pysähtyä. Det är alltså inte rätt tid att stanna nu.Emme saa kuitenkaan pysähtyä siihen. Vi får emellertid inte stanna där.Emme voi nyt pysähtyä, paluuta entiseen ei ole. Vi kan inte stanna nu; vi kan inte återvända.
 • asua
  Useimmat ihmiset haluavat asua kotonaan, vaikka he tarvitsevatkin hoitoa. Även när människor behöver vård, vill de flesta stanna i sina egna hem.
 • jäädä
  Minulla ei ole aikaa, enkä voi jäädä tänne. Jag har inte tid, och jag kan inte stanna.Emme voi kuitenkaan jäädä lepäämään laakereillemme. Vi kan dock inte låta det stanna vid det.Tämä asia ei saa kuitenkaan jäädä vain keskustelun tasolle. Men det får inte bara stanna vid en debatt.
 • pysäköidä
 • pysäyttää
  Tämän pitäisi pysäyttää meidät ajattelemaan ja niin me teemme tässä mietinnössä. Jag anser att detta borde få oss att stanna upp och fundera, vilket är precis vad vi gör i detta betänkande.Historia ei kuitenkaan salli siirtymäkausia, eikä se myöskään salli meidän pysäyttää kelloa tai odottaa muita tapahtumia. Historien medger dock inte alltid övergångsperioder, och inte heller låter den oss stanna klockan eller vänta på att andra saker ska ske.Palkkaeroja koskevan kysymyksen pitäisi pysäyttää meidät miettimään, sillä palkkaeroja on myös naisten johtamissa ja omistamissa yrityksissä. Frågan om ojämlika löner bör få oss att stanna upp och tänka efter, eftersom det även finns löneskillnader i företag som drivs och ägs av kvinnor.
 • pysyä
  Hän voi pysyä Turkissa tai Venäjällä. Då kan han helt enkelt stanna i Turkiet, eller i Ryssland.Siis jos yritys saa tukea, niin sen täytyy pysyä alueella. Det vill säga om ett företag får stöd så måste det stanna inom regionen.Edistäisimme tällä tavalla sitä, että maanviljelijöillä on mahdollisuus pysyä maaseudulla. På så sätt kan vi hjälpa jordbrukarna att stanna på landsbygden.
 • vierailla
 • viipyä
  Olen kanssanne samaa mieltä siitä, että olisi ollut vielä parempi, jos hän olisi voinut viipyä pitempään. Om han hade kunnat stanna kvar längre, hade det varit ännu bättre, och i det håller jag med er.Tiedustelen neuvostolta, voiko se viipyä vähän kauemmin, jotta saamme vielä vastauksen yhteen tai kahteen kysymykseen. Jag skall fråga om rådet kan stanna litet längre för att svara på ytterligare ett par frågor.Euroopan unioniin ensimmäistä kertaa työhön tulevat ihmiset saattavat viipyä vain jonkin aikaa tai jäädä pysyvästi. Människor som kommer till Europeiska unionen för första gången för att arbeta kan stanna tillfälligt eller för alltid.

Esimerkit

 • Du måste stanna vid stoppmärket.
 • Men du stannar väl på middag?

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja