TV-ohjelmatVaihtoautotTietovisatHoroskooppiViihdeReseptitBlogit

Sanan status käännös ruotsi-suomi

  • asema
    Luullakseni meillä on myös tarkkailija-asema. Jag tror att vi har observatörsstatus också.Sen mukaan naisilla on miehiä huonompi asema arvojärjestyksessä. Enligt den har kvinnor lägre status än män.Yksi näistä ongelmista on Jerusalemin asema. Vi har problemet med Jerusalems status.
  • tilaTällä hetkellä vallitseva tila on Nizzan sopimus. I nuläget är Nice ett status quo.Hyvä tila merkitsee tervettä ekosysteemiä ja alhaista pilaantumisastetta. God status innebär ett sunt ekosystem och låg föroreningsgrad.Tämä ei tarkoita sitä, ettei meidän pitäisi tehdä mitään, ja että vallitseva tila olisi ratkaisu. Det betyder inte att man inte får göra någonting, att status quo skulle vara en lösning.
  • tilanneVallitseva tilanne ei ole mahdollinen vaihtoehto. Status quo är inget alternativ.Abyein tilanne on edelleen epävarma. Statusen för Abyei förblir osäker.Minusta olisi parempi säilyttää tilanne entisellään. Jag anser att det är bättre att behålla status quo.
  • status

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja