VaihtoautotTietovisatBlogitReseptitViihdeHoroskooppiTV-ohjelmat

Sanan strax käännös ruotsi-suomi

  • heti
    Toivon, että avustajatkin tulevat heti. Jag hoppas att även de övriga medarbetarna strax dyker upp.Se toteutui heti hallituksen vaihdon jälkeen ja oli menestys. Den blev väldigt lyckad och genomfördes strax efter regeringsskiftet.Uskon, että se voidaan tehdä heti kesätauon jälkeen. Jag tror att detta kan göras strax efter sommaruppehållet.
  • kohta
    Skinner puhuu tästä aivan kohta. Skinner kommer alldeles strax att tala om detta.Keskustelu on päättynyt, ja äänestys toimitetaan kohta. Debatten är avslutad och omröstningen kommer strax att äga rum.Kerron kohta muutaman seikan aikataulusta. Alldeles strax ska jag säga något om tidtabellen.
  • oitis
  • pian
    Äänestys toimitetaan pian – klo 12.00. Omröstningen kommer strax att äga rum, kl. 12.00.Pian toimitettavan äänestyksen tulos on kiinnostava. Det blir intressant att se det resultatet vid omröstningen strax.Hyvät parlamentin jäsenet, kuulemiset ovat pian alkamassa. Mina damer och herrar! Utfrågningen börjar strax.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja