BlogitTietovisatHoroskooppiTV-ohjelmatViihdeVaihtoautotReseptit

Sanan strid käännös ruotsi-suomi

  • taisteluTämä on kaikkien humanistien yhteinen taistelu. Det är en strid som utkämpas av alla humanister.Lopuksi, vastustuskykyisten bakteerien vastustaminen ei ole hävitty taistelu. Till sist, nedbringandet av resistenta bakterier är ingen förlorad strid.Kysymys, jota tänään käsittelemme, on luomisen ja ihmisen keksintöjen välinen taistelu. Den fråga vi har framför oss i dag är en strid mellan skapande och människans upptäckter.
  • kamppailuOn sääli, että nykyinen kamppailu käydään kansakuntien ja kulttuurien välillä. Det är tråkigt att denna strid utkämpas mellan nationer och kulturer.Eurooppa-neuvosto osoitti osaavansa tehdä johtopäätöksiä siitä, millainen kamppailu meitä odottaa. Europeiska rådet har visat att det kan ta konsekvenserna av den strid som väntar oss.Kyseessä ei ole oikeiston tai vasemmiston kamppailu vaan yhteinen pyrkimys, jossa jokaisen naisen ja miehen on toimittava yhdessä. Den strid som vi måste utkämpa är inte en strid om höger eller vänster, utan en kollektiv strid där alla, män och kvinnor, måste arbeta tillsammans.
  • vuolasTe ette ole olleet järkeviä tai tämä sopimus ei ole järkevä; kun maahanmuuton hanat ovat täysin auki, maahanmuuttajien virta on vuolas. Ni var inte förståndiga, eller fördraget är inte förståndigt, med en immigration där kranen öppnats helt, en immigration som flyter fram i en strid ström.vuolaan virran rannallaVuolaat kyyneleet virtasivat neidon poskille.

Esimerkit

  • Det kommer en strid ström av nyheter från Kina.

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja