ReseptitBlogitVaihtoautotTietovisatTV-ohjelmatHoroskooppiViihde

Sanan svar käännös ruotsi-suomi

 • vastaus
  Se oli erittäin myönteinen vastaus. Det var ett mycket positivt svar.Tähän kaikkeen on olemassa vastaus. Det finns ett svar på allt detta.Sen vastaus oli "ei jatkotoimia". Dess svar var ”ingen uppföljning”.
 • hankala
 • ratkaisu
  Jean Monnet'lla on ratkaisu myös tähän. Jean Monnet har ett svar på detta också.Tiedonannossa annetaan myös ensimmäinen ratkaisu asiaan. Meddelandet innehåller också ett första svar.Toivon todella, että asiaan löydetään ratkaisu. Jag hoppas verkligen att vi får ett svar på detta.
 • vaikea
  Minun on vaikea vastata tähän. Det är svårt för mig att ge ett svar.Haasteita on siis paljon ja tilanne on vaikea, ja olen sitä mieltä, että tässä yhteydessä on löydettävä vastaus kolmeen kysymykseen. Det är alltså en rad saker som står på spel, det är en svår situation, och jag tror att tre frågor förtjänar ett svar i det här sammanhanget.Vastaus on monisyinen ja näin ollen sitä on vaikea ymmärtää. Det är ett komplicerat svar, och det är därför svårt att ta till sig.

Esimerkit

 • Jag skrev ett kort svar till brevet.
 • Bombningen av huvudstaden var svaret på attackerna.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja