TV-ohjelmatVaihtoautotHoroskooppiTietovisatViihdeReseptitBlogit

Sanan sympatisk käännös ruotsi-suomi

 • mukava
  Minun on kerrottava teille, jäsen Fatuzzo, että minusta on mukava kuunnella äänestysselityksiänne. Jag måste säga att jag tycker att du är sympatisk när jag lyssnar på dina röstförklaringar.Matti on mukava poika.Meillä on mukava etumatka kilpailijoihin nähden.
 • sympaattinen
  Rothen mietintö on monelta kannalta sympaattinen. Rothebetänkandet är i många avseenden sympatiskt.Arvoisa puhemies, muistan teidät varmasti pitkään, koska olette niin sympaattinen. Herr talman! Jag kommer länge att minnas er för er sympatiska inställning.Myönnän kuitenkin, että Pluto on vähintään yhtä sympaattinen hahmo kuin Sissi, joten Itävalta selviytyy ehjin nahoin. Men jag medger att Pluto är en figur som är minst lika sympatisk som kejsarinnan Sissi, vilket gör att Österrike drar sig ur spelet.
 • kiva
  Olen tutustunut moniin kivoihin ihmisiin tänä kesänä.Lapsena oli aina kiva mennä Linnanmäelle.kivan näköinen
 • miellyttävä
  Hän on miellyttävä ja hieno mies, mutta ennen kaikkea hän symboloi Euroopan unionin epäonnistumista. Han är en sympatisk och kultiverad man, men framför allt är han en symbol för Europeiska unionens misslyckande.Kuten jo sanottiin, ajatus itsesäätelystä on tosiaankin miellyttävä, mutta silloin kaikkien pankkien pitäisi olla ehdotuksen takana. Vi anser som sagt att tanken med självregleringen visserligen är sympatisk, men då hade det varit nödvändigt att alla banker hade stått bakom förslaget.Minusta se on hyvin miellyttävä ajatus, koska tarvitsemme tällaista menettelytapasääntöä, jotta voisimme turvata yksityiselämän, tekijänoikeudet ja turvallisuuden. Det tycker jag är väldigt sympatiskt, eftersom vi behöver denna uppförandekod för att trygga privatliv, upphovsrätt och säkerhet.
 • myötätuntoinen

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja