HoroskooppiVaihtoautotTV-ohjelmatBlogitViihdeTietovisatReseptit

Sanan syndrom käännös ruotsi-suomi

  • oireyhtymä
    Balkanin oireyhtymä, 10 vuotta Persianlahden sodan jälkeen, on ilmiselvästi tällainen merkittävä tapaus. Balkansyndromet är, tio år efter Gulfkriget, uppenbarligen en sådan viktig händelse.Tämä orgaanis-psyykkinen oireyhtymä vaikuttaa hermostoon ja se voi aiheuttaa vakavia vahinkoja aivoille. Detta organisk-psykiska syndrom berör nervsystemet och kan få allvarliga former av hjärnskador till följd.
  • syndrooma
    Köyhdytetyn uraanin käyttö Bosniassa ja Kosovossa (" Balkanin syndrooma" ) Användning av utarmat uran i Bosnien och Kosovo ("Balkansyndromet")Vahinko kohdistuu toisiaan seuraavina aaltoina vihollisen joukkoihin ja aseita käyttäviin joukkoihin: esimerkkejä ovat Persianlahden syndrooma ja Balkanin syndrooma. Skadan tillfogas i successiva vågor mot fiendens personal och mot den personal som använder vapnen. Exempel på detta är Gulfkrigssyndromet och Balkansyndromet.Tämä on juuri Garetta nimisen virkamiehen syndrooma, sillä juuri hän oli vastaava virkamies Ranskan saastuneen veren skandaalissa. Det är doktor Garettas syndrom, och syndromet för den tjänsteman som är ansvarig för det smittade blodet i Frankrike.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja