ViihdeTV-ohjelmatHoroskooppiTietovisatVaihtoautotReseptitBlogit

Sanan sysselsättning käännös ruotsi-suomi

  • aktiviteetti
  • tekeminenMinulla ei ole mitään tekemistä.Me emme ole olleet pitkään aikaan tekemisissä.Tämän matkan uudelleen tekeminen ei ole helppoa.
  • toimintaNiiden toiminta on heikentänyt rahoitusmarkkinoita ja reaalitaloutta: kasvua ja työllisyyttä. Deras agerande har försvagat finansmarknaderna och den verkliga ekonomin, nämligen tillväxt och sysselsättning.Miten hallita uusia toiminta-aloja, kuten työllisyyttä, terveyttä, oikeutta ja sisäasioita? Hur skall vi förvalta nya verksamhetsområden som t.ex. sysselsättning, hälsa och rättsliga och inrikes frågor?Käytännön toiminta työn hankkimiseksi ihmisille tehdään paikallisesti, ja sen takia paikalliset toimijat pitää vetää mukaan työllisyyspolitiikkaan. Det praktiska arbetet med att ordna sysselsättning åt folk sker lokalt och därför måste man tänka på att få med de lokala aktörerna i sysselsättningspolitiken.
  • ajanvieteLueskella ajanvietteeksi.
  • ammattiSuurimmassa osassa Euroopan maita ammatti- ja alakohtainen eriytyminen ovat pysyneet lähes ennallaan. I de flesta europeiska länder är den segregering som grundas på sysselsättning och sektorer fortfarande nästan oförändrad.
  • työJohtavana periaatteenamme on oltava työ, työ ja vielä kerran työ. Sysselsättning, sysselsättning och åter sysselsättning bör vara den vägledande principen.Rotu ja sukupuoli on jo katettu, niin myös työ. Ras, kön och sysselsättning omfattas redan.Siihen ei kuitenkaan kelpaa mikä työ tahansa. Likväl kan inte all slags sysselsättning uppnå detta.
  • työllisyysTyöllisyys on avainasia Euroopassa. Sysselsättning är en nyckelfråga i Europa.Kasvu, työllisyys ja lähentyminen Tillväxt, sysselsättning och konvergenstyöllisyys ja yhteiskuntaan integroituminen. Sysselsättning och social integration

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja