HoroskooppiBlogitVaihtoautotTV-ohjelmatTietovisatViihdeReseptit

Sanan telefonsamtal käännös ruotsi-suomi

  • puhelu
    Minulle tuli jokin aika sitten puhelu Bosniasta ja Hertsegovinasta. För en tid sedan fick jag ett telefonsamtal från Bosnien-Hercegovina.Olen melko varma siitä, että syy siihen, miksi puheenjohtaja Barroso poistui juuri äsken, on soittaa puhelu tässä asiassa. Jag är nästan säker på att ordförande Barroso just gick ut för att ringa ett telefonsamtal angående detta.Ovathan vapaus ja siten myös demokratia uhattuina myös täällä, sen jälkeen kun hyväksyttiin ehdotus puhelu-, tekstiviesti- ja sähköpostitietojen pakollisesta säilyttämisestä poliisia varten. Friheten och följaktligen demokratin hotas trots allt även här, efter antagandet av ett förslag om att polisen ska ha rätt att avlyssna telefonsamtal, och läsa textmeddelanden och e-post.
  • puhelinkeskustelu
  • puhelinsoitto
    Hyvä jäsen Poettering, jos ryhmä katsoo, että asiasta olisi keskusteltava tänään tai huomenna, yksi puhelinsoitto olisi riittänyt. Om en grupp anser att denna fråga borde ha diskuterats här i dag eller i morgon, herr Poettering, så hade det räckt med ett telefonsamtal.Vielä kummallisempaa on se, että epäilemme herra Bowen ja herra Collinsin olleen vähällä kannattaa lykkäystä, ennen kuin Lontoosta tullut puhelinsoitto sulki heidän suunsa. Ännu konstigare är det att Bowe och Collins, tror vi, var på väg att stödja ett sådant moratorium innan de tystades ner med ett telefonsamtal från London.saada puhelinsoitto
  • soitto

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja