TietovisatVaihtoautotBlogitReseptitViihdeHoroskooppiTV-ohjelmat

Sanan tidig käännös ruotsi-suomi

  • aikainenAikainen havaitseminen ja varhaisvaroitus- ja reagointijärjestelmä kuuluvat elintärkeinä osina EU:n strategiaan, joka koskee mitä tahansa mahdollista influenssapandemiaa. Tidig upptäckt och systemet för tidig varning och reaktion är avgörande delar i EU:s strategi för att hantera alla eventuella influensapandemier.Olen myös iloinen huomatessani, että vahvistatte viestimme siitä, että oppilaiden aikainen jaottelu eriytettyyn opetukseen vaikuttaa haitallisesti tehokkuuteen ja tasapuolisuuteen. Jag är också glad över att ni bekräftar vårt budskap att tidig nivågruppering av elever inverkar negativt på effektiviteten och rättvisan.Huomenna meillä on aikainen herätys.
  • varhainenHIV/aids: seulonta ja varhainen hoito (äänestys) Hiv/aids: tidig diagnos och behandling (omröstning)Ensinnäkin ennaltaehkäisy ja varhainen diagnoosi ovat tärkeitä. För det första betydelsen av förebyggande och tidig diagnos.Varhainen diagnoosi ja hoito voisi pienentää tätä lukua huomattavasti. Tidig diagnos och behandling skulle kunna få ned detta tal betydligt.
  • ennenaikainenMielestäni kysymyksenne onkin ennenaikainen. Jag tycker att frågan är alldeles för tidig.Valitettavasti tämä ennuste oli sekä ylioptimistinen että ennenaikainen - ainakin Euroopan osalta. Tyvärr var denna förutsägelse både för optimistisk och en smula för tidig - åtminstone för Europa.Meritse kulkevien, liikkuvien päästölähteiden alusten osalta ajatus on mielestämme myös jokseenkin ennenaikainen. För sjögående rörliga utsläppskällor - fartyg - anser vi även att idén är något för tidig.

Esimerkit

  • Du är tidig. Jag har inte hunnit ordna allt än.
  • Blommorna var tidiga i år.
  • Goethe var en tidig romantiker.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja