HoroskooppiReseptitViihdeVaihtoautotTV-ohjelmatBlogitTietovisat

Sanan till salu käännös ruotsi-suomi

  • myytävänäToistan: naiset eivät ole myytävänä. Jag återupprepar: Kvinnor är inte till salu.Afrikka ei ole myytävänä. Afrikkalaisten on rakennettava Afrikkaa afrikkalaisia varten. Afrika är inte till salu. Afrika måste byggas av och för afrikaner.Työntekijöiden oikeudet eivät ole myytävänä – eivät edes EU:n sisämarkkinoilla. Arbetstagarnas rättigheter är inte till salu, inte ens på EU:s inre marknad.
  • kaupanSolut ja kudokset eivät ole kaupan. Våra celler och vävnader är inte till salu.Vapaan markkinatalouden yhteiskunnassa kaikki ei voi olla kaupan. Allt kan inte vara till salu i ett fritt marknadssamhälle.Myyntiin tarkoitettujen lannoitteiden ostoa, kaupan pitämistä ja esillepanoa käsitellään 16 yksittäisessä direktiivissä. Det finns 16 individuella direktiv som avser inköp, marknadsföring och företeende av konstgödsel till salu.
  • myynnissäTämä voidaan saavuttaa ainoastaan siinä tapauksessa, että kuluttajille annetaan selkeitä ja tehokkaita tietoja ostettujen tai myynnissä olevien tuotteiden energiatehokkuudesta. Det kan enbart uppnås om konsumenterna får tydlig och effektiv information om energiförbrukningen på produkter som har köpts eller som är till salu.
  • myytäväksi

Esimerkit

  • Jag är ledsen, men den hunden är inte till salu.

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja