TietovisatBlogitViihdeTV-ohjelmatReseptitVaihtoautotHoroskooppi

Sanan tillfälle käännös ruotsi-suomi

 • tilaisuus
  Tämä on tilaisuus, jota meillä ei ole varaa jättää käyttämättä! Vi har inte råd att missa ett sådant tillfälle!Mikä hukkaan heitetty tilaisuus, hyvä jäsen Corbett! Vilket försummat tillfälle, herr Corbett!Se voi olla yhtä hyvä tilaisuus kuin mikä tahansa muukin. Det kan vara ett lika bra tillfälle som ett annat.
 • mahdollisuus
  Meidän on hyödynnettävä tämä mahdollisuus. Vi måste ta vara på detta tillfälle.Nyt tarjoutuu ainutlaatuinen mahdollisuus. Nu har vi ett unikt tillfälle.Käynnissä oleva uusi kriisi on mahdollisuus. Denna nya kris utgör också ett tillfälle.
 • hetki
  Nyt on sellainen harvinainen hetki. Detta är ett sådant ovanligt tillfälle.Hyvä jäsen Kelam, tämä ei ole oikea hetki. Det här är inte rätt tillfälle, herr Kelam.Siksi tämä ei ollut oikea hetki. Därför var det inte rätt tillfälle.
 • sattuma
 • tapahtuma
  Te itse sanoitte, että maanantain tapahtuma oli historiallinen, ja se on totta. Ni sade själv att måndagen var ett historiskt tillfälle, och det stämmer.Huippukokous oli ilman muuta merkittävä tapahtuma, jossa oli mahdollisuus vaihtaa laajasti näkemyksiä kansainvälisistä asioista. Det var verkligen ett värdefullt tillfälle att ha ett omfattande meningsutbyte om internationella frågor.Teidän toimikaudellanne tällainen tapahtuma sijoittuu mielestäni viime kesälle, kun sotaa käytiin Palestiinaa ja Libanonia vastaan. Som alla politiker borde göra vid ett sådant tillfälle frågade ni uppenbarligen er själv: vad kan jag göra, i min ställning, om än blygsamt, för att göra motstånd mot en sådan orättvisa?
 • tapaus
  Näin kollegat, joita Genkin tapaus koskettaa, voisivat tuoda käsityksensä esiin. Det skulle ge kolleger med intresse för Genk tillfälle att göra sina röster hörda.Minun on nyt sanottava myös, että se ei ole valitettavasti ensimmäinen tapaus laatuaan. Jag måste vid detta tillfälle också säga att det tyvärr inte är första gången.Laekenin julistus on todellakin merkittävä tapaus unionille ja pysyvä osoitus puheenjohtajavaltio Belgian ansioista. Laekenförklaringen är i sanning ett avgörande tillfälle för unionen och kommer att bli ett bestående mått på kvaliteten hos detta belgiska ordförandeskap.
 • tilaisuus, mahdollisuus

Esimerkit

 • Vid ett tillfälle i filmen blev jag riktigt överraskad.
 • Vi träffades vid ett tillfälle för tre år sedan.
 • Detta är ett utmärkt tillfälle för oss att lära känna varandra bättre.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja