HoroskooppiBlogitTietovisatReseptitViihdeTV-ohjelmatVaihtoautot

Sanan tillräckligt käännös ruotsi-suomi

 • riittävästi
  Kolmas kysymys on, edistämmekö asiaa tarpeeksi ja toimimmeko riittävästi? För det tredje, gör vi tillräckligt, bidrar vi med tillräckligt mycket?Jännitteitä ja loanheittoa on jo riittävästi. Vi har tillräckligt med spänningar och tillräckligt med smutskastning.Tätä asiaa ei käsitellä riittävästi. Vi hör inte tillräckligt om detta.
 • tarpeeksi
  Kolmas kysymys on, edistämmekö asiaa tarpeeksi ja toimimmeko riittävästi? För det tredje, gör vi tillräckligt, bidrar vi med tillräckligt mycket?Luullakseni asiaa on nyt tullut tarpeeksi selvitettyä. Jag tror att det är tillräckligt tydligt.Vai eivätkö palolinjat ole tarpeeksi tuottoisia? Eller är det inte tillräckligt lukrativt?
 • kyllin
  Todellisuus jo on kyllin monitahoinen. Verkligheten är redan tillräckligt komplex.Slovakian kysymys on sinänsä kyllin tärkeä. Slovakienfrågan är i sig tillräckligt viktig.Paketti on joustava, mutta myös kyllin selkeä. Paketet är flexibelt, men också tillräckligt tydligt.
 • kylliksi
  Siinä ei ole kylliksi, mutta se on paljon parempaa kuin Bush sanoi vuosi sitten. Inte tillräckligt bra men mycket bättre än det som han sade för ett år sedan.Tässä on jo kylliksi syitä äänestää mietinnön puolesta. Det finns mer än tillräckligt med skäl för att rösta för betänkandet.Mielestäni tässä on kylliksi syytä ryhtyä asianmukaisiin toimiin. Jag anser att det är ett tillräckligt skäl för att vidta lämpliga åtgärder.
 • riittävän
  Se ei ole riittävän luotettava, riittävän nopea eikä riittävän systemaattinen. Systemet är varken tillräckligt tillförlitligt, snabbt eller systematiskt.Riittävän suuri määrä varoja on jo vuotanut läpi. Tillräckligt mycket har redan slukats upp.Emme sano tätä riittävän usein. Detta sägs inte tillräckligt ofta.
 • riittämiin
  Viimeisten 42 vuoden aikana Välimeren itäisillä alueilla rajoista ja kiristämisestä on puhuttu jo riittämiin. Under de senaste 42 åren har det talats tillräckligt mycket om ”röda linjer” och ”utpressning” i östra Medelhavet.Arvoisa puhemies, hyvä parlamentin jäsen, on riittämiin alueita, joilla Daytonin sopimuksesta on selvästi ollut hyötyä. Herr ordförande, herr ledamot! Daytonavtalet erbjuder fördelar på tillräckligt många områden.On painotettava seksuaalista häirintää koskevaa kohtaa, josta en puhu enempää, koska sitä on painotettu riittämiin. Det är viktigt att betona det som sägs om sexuella trakasserier, och jag kommer inte att gå närmare in på den punkten, eftersom den redan har poängterats tillräckligt.
 • riittävä
  Pelkät tarkastukset eivät ole riittävä toimenpide. Enbart kontroller är inte tillräckligt!Se ei kuitenkaan ole läheskään riittävä. Det är emellertid inte tillräckligt på något sätt.Tämä olisi ollut täysin riittävä toimi. Detta hade varit mer än tillräckligt.

Esimerkit

 • Du har svurit tillräckligt, vi vill inte höra fler svordomar!
 • Han som körde bil utan körkort är under 18, och då inte tillräckligt gammal för att få köra bil.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja